Mijn verhaal

Over Mij

Mijn webconsultant carriere begon op 2010 in Amsterdam waar ik de Master Arbeid & Organisatie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik de Minor Entrepreneurship afgerond. Toen merkte ik op dat alle succesvolle bedrijven in hun digitale aanwezigheid investeren. Toen ontstond mijn fascinatie om mijn psychologische kennis te combineren met de technische kennis die nodig is om goede websites te bouwen.

Sven van Hoorn

Wat doen jullie Sven?

Missie

Bijdragen aan resultaat gerichte websites en winstgevende online marketing voor bedrijven en ondernemers.

Wij bouwen websites zonder ingewikkelde code en denken met u mee in het process van klanten werven voor uw onderneming. 👌

Hoe werken jullie Sven?

Workflow

Ik werk altijd volgens een specifieke procedure wanneer ik een website ontwikkel. Zo houden we alles georganiseerd en zijn er specifieke momenten om te praten over het project met de klant.

Wat gebruiken wij?

Software

Wij gebruiken graag de nieuwste software voor onze projecten, zodat ik zeker weet dat er niet iets beters te gebruiken is voor onze klanten. Dit zijn de platformen die wij regelmatig gebruiken.

Terugkerende vragen

F.A.Q.

Ik krijg regelmatig dezelfde vragen. Ik heb de meest voorkomende hier onder elkaar gezet.

Ja! Ik denk dat dit een van de punten is die mij onderscheid van vele anderen die websites verkopen. Aangezien ik de laatste software versie gebruik is het eenvoudig om tekst, afbeeldingen en andere content op de pagina’s aan te passen. U kan bijna alles veranderen, mocht u dat willen.

Ik accepteer projecten die starten bij 1200 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van wat de klant wilt en nodig is, het design en functionaliteiten. Laat me weten waar je naar op zoek bent via de contact pagina.

U. Ik 

You. I don’t own anything of the website. If you want I can give you full admin rights, so you can even delete me as you want. You pay for the website, so it’s your property.

The only thing that I want is to put the website in my portfolio if I want to. 

Ongeveer 2-3 maanden. Dit hangt met name af van hervisie rondes die we nodig hebben om alles tot een goed resultaat te brengen.